Julio Iglesias va concerta la Cluj alături de unul din fiii săi VIDEO

Julio Iglesias va concerta la Cluj alături de unul din fiii săi VIDEO
Julio Iglesias va cânta alături de fiul său în concertele pe care le va susține în România, pe 20 mai la București și pe 22 mai în Cluj-Napoca.

 

Acesta va concerta, pentru a doua oară în cariera sa, alături de fiul său, Julio Iglesias Jr. Starul latin a declarat, de mai multe ori, că este mândru de băiatul lui, că are toate calităţile unui mare artist şi simte că îi va urma parcursul artistic cu succes.

Julio Iglesias Jr. s-a născut într-una dintre cele mai faimoase și talentate familii din lume. Născut în Spania, a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel și fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani și este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modellingului.

S-a remarcat ca model şi actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat "Under My Eyes", Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din SUA. Popularitatea sa a crescut fabulos odată cu recitalurile susţinute în deschiderea concertelor starului internaţional Cher din cadrul turneului naţional "27-city stadium tour".

Succesul muzical i-a adus totodată numeroase premii şi distincţii. Aapărut în show-uri de televiziune remarcabile precum Hollywood Square, Regis & Kathie Lee, VH1 The List, The American Music Awards şi a fost declarat "Cel mai bun artist" în cadrul premiilor FAMA.

A prezentat creaţii semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi Gap, a avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenţi, difuzat de postul NBC. De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinaţii din America Latină şi America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.

Julio Iglesias Jr., a cucerit publicul din America şi încântă cu succes audienţa de pe întreg mapamondul. Timp de trei luni a susţinut un turneu amplu în Europa şi Asia,pentru promovarea celui mai recent album intitulat "Under My Eyes". De asemenea, a susţinut turnee în Rusia şi Europa de Est, unde şi-a obţinut titlul de superstar.

Colaborează cu cele mai mari staruri din Rusia, cum ar fi Igor Nikolaev şi Kristina Orbakaite. Melodia lui, "Nothing Else", este şi coloana sonoră a filmului "Music of the Heart", producţie în care a avut un rol semnificativ. În prezent, Julio Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latino Lovers, alături de care a lansat un album de succes internaţional.

Biletele pentru concertul de la Sala Polivalentă din Cluj-Napica au preţuri, după cum urmează: VIP - 325 lei, Premium - 275 lei, Categoria I - 225 lei, Categoria II - 185 lei, Categoria III - 145 lei, Categoria IV - 95 lei. Acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas și pe internet prin www.eventim.ro, dar şi la Casa de Cultura a Studenților si Ticket Event din Iulius Mall.

Din vânzarea biletelor, cel puţin 10.000 de euro vor fi donaţi de către un centru pentru copii nevoiaşi.  Pentru venirea sa la Cluj, cântăreţul de muzică latino nu are pretenţii exagerate. Una dintre dorinţele sale este să guste şi din mâncarea tradiţională, iar ca mijloc de transport a solicitat o limuzină.

Organizatorii au dezvăluit că artistului îi place să bea vin roşu, înaintea fiecărui concert se retrage în cabină pentru a se reculege şi pentru a intra în starea necesară evenimentului, iar în cabină are întotdeauna bere olandeză. La Sala Polivalentă va fi amenajată o astfel de cabină specială pentru artist.

Julio Iglesias revine la Cluj după o absenţă de şapte ani, fiind a 14-a revenire în România, unde a susţinut peste 20 de concerte.

Comenteaza