Jurnalistul clujean dat dispărut în urmă cu două luni a fost găsit mort

Jurnalistul clujean dat dispărut în urmă cu două luni a fost găsit mort
Jurnalistul TVR Sandor Bardocz, dat dispărut în 15 iunie, a fost găsit decedat. Rămășițele acestuia au fost descoperite pe un câmp din satul Suceagu, sub un nuc, unde se spânzurase.

După două luni de când a fost dat dispărut, jurnalistul în vârstă de 54 de ani a fost găsit mort. Pe 15 iulie, bărbatul stabilit în localitatea Suceagu, din comuna Baciu, a fost dat dispărut. El plecase de la domiciliu și nu a mai revenit. După dispariție, colegii săi au organizat căutari în zona respectivă, rămase fără succes.

Potrivit site-ului tvr.ro, rămășițele lui Bordocz au fost găsite de doi bărbaţi, tată și fiu, care s-au dus la furat nuci. Rămășițele jurnalistului au fost găsite pe un câmp din Suceagu, sub un nuc, unde se spânzurase. Minorul a observat craniul și a alertat poliția.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a identificat osemintele umane găsite, îmbrăcămintea, actele și alte obiecte personale, recunoscute de aparținători. Cercetările au fost întrerupte după lăsarea întunericului și reluate marți dimineața, când au fost găsite și alte fragmente osoase. Acestea au fost ridicate și transportate la Institutul de Medicină Legală Cluj.

"A încetat din viaţă, în împrejurări tragice, Bardocz Sandor, unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune care a promovat cultura maghiară din Transilvania", relatează colegii săi de la TVR Cluj, pe pagina de Facebook.

Jurnalistul ar mai mai avut o tentativă de sinucidere, iar în ultima vreme a urmat un tratament de specialitate în Ungaria şi revenise acasă de curând. Din constatările criminaliștilor, există indicii că ar fi fost vorba despre o sinucidere.

Comenteaza