L-a lovit cu o bâtă în cap şi l-a lăsat inconştient într-o staţie de autobuz

L-a lovit cu o bâtă în cap şi l-a lăsat inconştient într-o staţie de autobuz
Un bărbat dintr-o comună clujeană a fost reţinut de poliţişti pentru agresiune. Acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La data de 8 februraie 2018, ora 12:45, poliţiştii din Mociu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat de 25 ani, despre faptul că în jurul orei 12:30, în timp ce se afla în statia de transport în comun din centrul comunei, în urma unor discuţii în contradictoriu, a fost agresat fizic de către un bărbat de 38 ani, din aceeaşi comună şi lovit cu o bâtă în zona capului, căzând inconştient pe trotuar.

În urma loviturilor primite, persoana vătămată a fost transportată la UPU1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În urma examinarii bărbatului s-a stabilit faptul că are leziuni care necesită pentru vindecare un numar de 28-30 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 38 ani a fost reţinut de poliţiştii pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infractiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj.

Comenteaza