La furat în autobuz. O femeie de 57 de ani a fost prinsă în flagrant

La furat în autobuz. O femeie de 57 de ani a fost prinsă în flagrant
O femeie în vârstă de 57 de ani a fost prinsă în dimineaţa zilei de miercuri, 20 august, în timp ce încerca să sustragă bunuri de la pasagerii unui autobuz care călătorea din cartierul Zorilor spre centru.

Miercuri, în jurul ore 8 dimineaţa, poliţiştii clujeni au depistat în flagrant o femeie de 57 ani, care, în timp ce călătorea cu autobuzul din cartierul Zorilor până în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca, a sustras din borseta unui călător, un portmoneu ce conţinea acte, precum şi suma de 160 de lire sterline şi 83 de lei .

"Poliţiştii au surprins într-un autobuz şi au reţinut pentru 24 ore, o femeie de 57 ani, din judeţul Satu -Mare, care a sustras din borseta unui călător bani şi acte, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate", se arată în comunicatul remis de IPJ Cluj.

Faţă de femeia de 57 ani, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de ,,furt calificat", faptă prevazută şi pedepsită de Codul penal. De asemenea, pe numele femeii a fost emisă ordonanţă de reţinere pe o durată de 24 ore, fiind depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Cluj. Femeia urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecatoria Cluj-Napoca în vederea luării unei măsuri preventive.

 

Comenteaza