La mulți ani 2016! "Cele rele să se spele, cele bune să se adune" GALERIE FOTO

La mulți ani 2016!
În ciuda temperaturilor neobișnuit de scăzute pentru această iarnă, mii de clujeni au ales să-și petreacă ultimele clipe din 2015, respectiv primele din 2016, în Piața Unirii, unde au fost întâmpinați cu un spectaculos foc de artificii.

Înfofoliți în geci cât mai groase și mai călduroase sau, din contră, în rochițe și pardesie cochete, cei care au decis să își petreacă Revelionul în centrul orașului au asistat de la ora 21.30 la un concert Magda Puskas&Friends.

De la ora 22.00 pe scena amenajată în zonă a urcat trupa Semnal M, iar de la 23:00 a fost rândul celor de la Vița de Vie, formație ce aniversează în curând 20 de ani de activitate, să încălzească atmosfera.

Cu câteva minute înainte de trecerea în 2016 în lumina reflectoarelor s-a aflat edilul municipiului, Emil Boc, care a ținut să marcheze finalului anului în care Clujul a fost Capitala Europeană a Tineretului alături de o parte din echipa de implementare a proiectului. 

La intrarea în noul an clujenii prezenți în piață s-au bucurat de un spectactacol de lumini și de tradiționalul foc de artifcii, de data aceasta sincronizat pe ritmurile unei piese.

Mai apoi, primarul a ținut să treacă în revistă evenimentele majore care vor avea loc la Cluj-Napoca în viitor, printre care se numără competiția pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană 2021, găzduirea unei grupe a Campionatului European de baschet masculin a EuroBasket 2017, a Campionatelor Europene de gimnastică din 2017 și a meciului de FedCup dintre România şi Cehia din februarie 2016.

La final, edilul le-a urat tuturor clujenilor "La mulți ani!", adăugând "cele rele să se spele, cele bune să se adune".

De asemenea, la cumpăna dintre ani Primăria Cluj-Napoca a oferit celor prezenţi în Piaţa Unirii 700 de şampanii, iar cei care au mai rămas în zonă au putut asista la concertul susținut de Aldo&Tzika Sax Orchestra.

Comenteaza