Lacrimi și durere! Tânărul de 22 de ani care a murit în accidentul de pe Horea a fost înmormântat

Lacrimi și durere! Tânărul de 22 de ani care a murit în accidentul de pe Horea a fost înmormântat
| Foto: captură Facebook

Tânărul de 22 de ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca a fost înmormântat sâmbătă acasă, la Bistriţa.

Filip Barani a fost condus pe ultimul drum sâmbătă. Slujba de înmormântare a avut loc la o biserică neoprotestantă de pe strada Memorandumului din oraşul natal al tânărului, Bistriţa.

L-au plâns cu lacrimi rude și prieteni, iar ceremonialul a fost transmis în direct pe Facebook.

În mediul online au apărut mesaje de adio inclusiv în versuri:

”Nu am să te uit vreodată/ C-ai fost de unul singur, dar făceai cât o armată/ Mi-ai fost un camarad, un frate adevărat/ Lângă care am mâncat, am băut și am fumat/ Lângă care am crescut și am învățat/ Că un frate nu se lasă când e neajutorat/ Ai fost un om de bază, tot respectul pentru tine/ Că m-ai susținut în toate și ai fost mereu lângă mine/ La fel și eu cu tine, frate din altă mamă/ Dar vorbele-s degeaba, mai rău pun sare pe rană/Când apare soarele știu că-ți văd zâmbetul/ Rămâi fratele meu chiar dacă îmi ascund urletul/ Dar știu că ai trecut prin multe, odihnește-ți sufletul (….)”, scrie timponline.ro.

În accidentul rutier grav care a avut loc duminica trecută pe strada Horea din Cluj-Napoca au fost implicate două autoturisme, dintre care unul din Bistrița-Năsăud, în care se afla și Filip Barani, 22 de ani, împreună cu părinții lui. Acesta a murit, în timp ce părinții lui sunt grav răniți, fiind internați în continuare la Cluj, în spital.

De rânuielile înmormântării s-a ocupat Samuel Barani (25 de ani), fratele lui Filip, care este masterand la Academia Națională de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj și cântă în Corul Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.

Comenteaza