Video Le-au tăiat tot cheful! Petrecăreți din Turda, băgați în casă cu armata și poliția

Le-au tăiat tot cheful! Petrecăreți din Turda, băgați în casă cu armata și poliția

Polițiștii și militarii au intervenit sâmbătă pe o stradă din Turda, unde mai multe persoane au ignorat ordonanțele militare în vigoare și s-au adunat pentru a petrece în aer liber.

Polițiștii însoțiți de militari au descins, sâmbătă, în cartierul turdean Poiana.

"Acțiunea a avut drept scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, respectarea restricțiilor de circulație impuse și tragerea la răspundere a celor care nu respectă ordonanțele militare in vigoare. La sosirea echipajelor, persoanele care se aflau pe stradă au intrat în locuințe.
La acțiune au participat alături de polițiști, militari și lucrători din cadrul Poliției Locale Turda", transmite IPJ Cluj.

Pentru evitarea ieșirilor din locuințe fără un motiv întemeiat, un echipaj de poliție va rămâne în permanență în această zona din municipiu.

Potrivit TurdaNews, mai multe poze au fost distribuite, sâmbătă, pe rețelele de socializare cu romii din cartierul Poiana care nu respectă măsurile de distanțare socială. Aceștia carau două boxe uriașe semn că se pregăteau de petrecere.

„Romii din Turda sunt toată ziua pe stradă, fără a avea vreo îngrijorare în legătură cu amenzile prevăzute în ordonanțele militare. De altfel, pe ei nu-i amendează nimeni, sancțiunile fiind pentru ”ceilalți”.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza