Liber la bazine acoperite sau în aer liber. Doar pentru sportivii profesionişti, după 1 iunie şi fără spectatori

Liber la bazine acoperite sau în aer liber. Doar pentru sportivii profesionişti, după 1 iunie şi fără spectatori
| Foto: aquastarswim.com.au

După 1 iunie, activităţile de pregătire fizică a sportivilor se pot desfăşura în bazine acoperite sau aflate în aer liber. Competiţiile se vor desfăşura fără spectatori şi se evită sportul de contact.

Activităţile de pregătire fizică a sportivilor se pot desfăşura în bazine acoperite sau aflate în aer liber, pregătirea se poate face şi în spaţii închise, dar competiţiile se desfăşoară fără spectatori şi se evită sportul de contact, au stabilit autorităţile pentru perioada ce urmează după 1 iunie.
 
Potrivit hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), din data de 1 iunie se permite organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber, fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
 
Tot din 1 iunie se va permite organizarea şi desfăşurarea în bazine acoperite sau aflate în aer liber, a activităţilor de pregătire fizică a sportivilor profesionişti şi a competiţiilor sportive, fără participarea spectatorilor, de asemenea, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
 
Desfăşurarea, de către sportivii profesionişti, a activităţilor de pregătire fizică în spaţii închise, este permisă, dar cu respectarea regulilor de distanţare între participanţi.
 
„Să se asigure minim 7 mp/persoană şi cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului”, se arată în hotărârea CNSU.
 
Potrivit documentului citat, măsurile nu se aplică activităţilor de pregătire şi competiţiilor sportive din domeniul sporturilor de contact, anunţă Mediafax.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza