Liber la săniuş. Se deschide Pârtia Feleacu. Vezi preţurile

Liber la săniuş. Se deschide Pârtia Feleacu. Vezi preţurile
Pârtia Teleschi Feleacu îşi deschide porțile pentru iubitorii de schi și snowboard. Vineri, la ora 14:00.

Pârtia va funcţiona după următorul program:

luni: 18:00-22:00 

marți-joi: 16:00-22:00

vineri: 14:00-22:00

sâmbătă-duminică: 10:00-22:00

Prețurile din acest sezon sunt de 5 lei pentru fiecare urcare și există reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 45 de lei - 10 urcări, 65 de lei - 15 urcări, 80 de lei - 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi și snowboard la prețul de 40 lei/zi.

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă viabilă în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing, să se cațere pe peretele de escaladă sau să încerce tirul cu arcul. Nici cei mici nu au fost uitați: acestia se pot distra în rotondo sau se pot juca în spațiul special amenajat din cadrul parcului de distracții.

Pârtia de începători este amenajată de miercuri și își așteaptă în continuare "elevii". O urcare cu baby-liftul costă 2 lei. SnowPark-ul este încă în curs de amenajare și se va redeschide în cursul săptămânii viitoare. Accesul în SnowPark este permis doar cu cască de protecție și protecție de spate.

Comenteaza