Licitaţie caritabilă: brazi de Crăciun, realizaţi de artişti clujeni, scoşi la vânzare

Licitaţie caritabilă: brazi de Crăciun, realizaţi de artişti clujeni, scoşi la vânzare
Opt brazi ai unor designeri clujeni sunt scoşi la licitaţie, fondurile strânse fiind folosite pentru susţinerea unor copii care trăiesc în sărăcie.

Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie organizează vineri, 18 decembrie 2015, ora 19.00, la Muzeul de Artă din Piaţa Unirii, un eveniment destinat strângerii de fonduri pentru susţinerea activităţilor centrelor de zi ale organizaţiei.

"Fondurile strânse în urma licitaţiei vor finanţa activităţile din centrele de zi ale FRCCF, ajungând astfel la toţi cei 130 de copii, pe care îi sprijinim în visul lor de a deveni oameni educați și absolvenți de învățământ obligatoriu", precizează organizatorii.

Evenimentul va fi deschis de Ovidiu Oltean, public speaker, printr-o editie speciala de 5MS, urmata de un Showcase al creaţiilor a 8 designeri clujeni, in cadrul caruia, cei interesaţi pot achiziţiona, la licitaţie, brazii realizaţi de artişti.

"Am ales să particip la acest eveniment deoarece consider copiii ca fiind şansa noastră pentru un viitor mai bun. Bradul meu va fi o compoziţie simplă, dar simbolică, din 7 păpuşi care reprezintă fiecare câte un copilaş, 7 fiind un numar cu multiple semnificaţii divine. Pornind de la o idee de egalitate şi unitate, toate elementele au fost vopsite în alb. Tocmai de aceea nu ar trebui să existe diferenţieri de etnie, rasă, sex sau religie", descrie Laura, una dintre creatoare, ideea evenimentului.

Comenteaza