"Limoniu" i-a propus lui RJ să preia ”U” Cluj

Acționarul majoritar actual de la Universitatea Cluj l-a sunat pe fostul lider al galeriei pentru a-i propune să preia clubul.

Situația la Universitatea Cluj se schimbă de la o oră la alta. În aceată seară, Ioan Mărginean, zis ”Limoniu”, actual proprietar din acte al societății FC Universitatea Cluj SA, l-a contactat pe Mircea Cenan, cunoscut ca RJ, pentru a-i propune să prea acțiunile. ”M-a sunat Mărginean și încă o persoană și mi-au spus să preiau eu clubul. Am discutat cu apropiați de-ai mei și mă voi întâlni cu Mărginean să facem actele. Pentru mine este o onoare. Am crescut în galeria Universității și fac totul pentru ”U”. Acest club nu trebuie să dispară, este simbolul românilor în Transilvania”, ne-a spus RJ. Acționarul majoritar a confirmat discuția. ”Într-adevăr am sunat un suporter și i-am spus că-i dau clubul pe un euro”, a spus Ioan Mărginean.  Unul dintre apropiații lui RJ este omul de afaceri Adrian Marțian, asociat cu Adrian Mutu într-o companie ce deține o fabrică de biodiesel în Italia. Marțian i-a cununat recent pe Mircea Cenan și soția acestuia. 

Amintim că în cursul zilei de azi, Mărginean a mai declarat că este gata să doneze clubul Primăriei. Investitorii interesați de ”U” Cluj săptămâna trecută s-au retras după declanșarea anchetei DIICOT cu privire la transferurile celor 15 jucători între echipa clujeană și Petrolul Ploiești din vară. 

Comenteaza