LIVE. Culisele Someş Delivery 2018. Parcul Armătura revine în atenţia clujenilor

LIVE. Culisele Someş Delivery 2018. Parcul Armătura revine în atenţia clujenilor

Alexa Băcanu, coordonator evenimente, Someș Delivery, este invitata emisiunii 1 la 1, de vineri, la Realitatea FM Cluj, moderată de jurnalista Anca Mureşan.

Emisiunea poate fi urmărită LIVE, începând cu ora 13.00, mai jos şi pe pagina de Facebook ZIUA de CLUJ.

Someș Delivery, 14 și 15 iulie 2018, Parcul Armătura

Intervenţiile echipei Someș Delivery în 2018

Pavilionul Someș Delivery - structura modulară creată de echipa Kooho pentru edițiile anterioare Someș Delivery va fi reutilizată, într-o nouă configurație, oferind un spațiu umbrit în vecinătatea apei, loc de relaxare și socializare în parcul Armătura.

Scena Someș Delivery va găzdui concerte și proiecții în aer liber, valorizând potențialul acestui spațiu urban și asigurând câteva funcțiuni complementare principalei zone de promenadă de pe malul Someșului.

Microintervenții: Amenajări realizate în urma workshop-ului de design & construcție, coordonat de echipa KOOHO, au ca scop facilitarea accesului la apă și creează un traseu semnalizat cu puncte de popas și relaxare. O descriere mai detaliată a intervențiilor găsiți aici.

Pe lângă acestea, în Parcul Armătura mai există o intervenție temporară, Take a Seat with King Matthias, o piesă de mobilier urban realizată de echipa Kooho în cadrul unei serii de instalații plasate în diverse spații verzi din oraș și create pentru cea de-a 560-a aniversare a alegerii regelui Matia.

Concurs cu buget de 25.000 lei

Organizatorii festivalului au lansat şi un concurs de proiecte artistice cu un buget de 25.000 de lei.
Termenul limită de aplicare este 30 mai și fiecare proiect va avea un plafon maxim de 6.000 de lei. Participarea este deschisă oricui, fără restricții de domiciliu, pregătire sau experiență artistică, sex, vârstă, etnie. Sunt acceptate lucrări propuse de autori individuali sau în echipă.

Mai multe detalii despre amenajările pregătite pentru Parcul Armătura AICI.

Comenteaza