"Love is in the air”. Edilul a vizitat un târg de nunţi în oraş VIDEO

"Love is in the air”. O spune chiar primarul Clujului, Emil Boc, care a inaugurat un târg de nunţi din oraş. Edilul a admirat rochiile de mireasă, aranjamentele florale şi a degustat prăjiturile oferite de expozanţi.

Primarul a fost cel care a dat start celui mai mare târg de nunţi, un eveniment de referinţă în oraş, care a ajuns în acest an la cea de-a noua ediţie. La vederea unor decoraţiuni cu mesaje de dragoste primarul i-a atenţionat pe cei din jur: "Love is in the air, aveţi grijă!", a spus acesta.

Boc s-a arătat încântat de faptul că la Cluj numărul căsătoriilor a crescut şi speră ca titlul de Capitală Europeană a Tineretului să aducă şi mai multe căsătorii.

"Ceea ce este mai important pentru mine, ca primar, este ca a crescut numărul de căsătorii la Cluj. În 2013 am avut 2.054 de căsătorii, în 2014 am avut 2.145, iar anul acesta sperăm să avem și mai multe.

Sper ca o parte din tinerii europeni care ne vor vizita la Cluj în anul Capitalei Europene a Tineretului vor decide să se căsătorească aici, avem toate ingredientele pregătite. Love is in the air, cum e un slogan de aici, de la Nuntă la Palat, iar noi suntem pregătiţi să îi primim", a menţionat primarul.

Târgul vizitat de primar se numeşte "Nuntă la Palat" şi are loc la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

Comenteaza