Lucan: Exclus ca în conturile clinicii mele să fi ajuns cinci milioane de lei

Lucan: Exclus ca în conturile clinicii mele să fi ajuns cinci milioane de lei
Medicul Mihai Lucan a declarat, luni, că informaţiile potrivit cărora ar fi vrut să îl abordeze pe şeful DIICOT au fost interpretate greşit şi că este exclus ca suma de cinci milioane de lei, cu care spun procuorii că ar fi fost prejudiciat Institutul de Urologie din Cluj-Napoca, să fi ajuns la el.

În ceea ce priveşte faptul că ar fi vrut să îl abordeze pe procurorul-şef DIICOT, Daniel Horodniceanu, medicul a spus că informaţiile au fost interpretate greşit.

"Doar Dumnezeu poate să mă protejeze”, a mai declarat Mihai Lucan, care s-a prezentat la Poliţie, în cadrul controlului judiciar dispus în cazul său.

Medicul a negat că s-ar fi folosit de resursele Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca pentru clinica sa privată. Întrebat dacă suma de cinci milioane de ei a ajuns în conturile clinicii sale, Lucan a răspuns: "Exclus".

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în seara în care medicul Mihai Lucan a fost reţinut, a fost găsit asupra lui un jurnal care conţinea date despre persoane din sistemul judiciar. Din cercetări ar fi reieşit că doctorul i-ar fi cerut avocatei sale să facă un cerc protector în jurul lui. Joi seara, după ce procurorii au emis ordonanţa de reţinere pe numele medicului Mihai Lucan, au efectuat percheziţia corporală, asupra doctorului fiind găsit un jurnal şi suma de 5.000 euro, au declarat , pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Comenteaza