Mai mulți șoferi din Cluj au fost prinși conducând sub influența alcoolului

Mai mulți șoferi din Cluj au fost prinși conducând sub influența alcoolului
| Foto: Arhiva / stiripiatraneamt.ro

Vineri noaptea, mai mulți șoferi clujeni au fost depistați de către polițiștii din Cluj-Napoca, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

„Un tânăr de 23 de ani, din județul Călărași a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.”, transmite IPJ Cluj.

Un alt șofer a fost urmărit de polițiști

„În jurul orei 01.00, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism condus în zona intersecției strada Frunzișului-Izlazului, de un tânăr de 23 de ani, din județul Maramureș.

Cel în cauză nu a respectat semnalul polițiștilor, care au pornit în urmărirea autoturismului, fiind oprit la scurt timp. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a indicat concentrația de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, potrivit IPJ Cluj.

Comenteaza