Managerul Spitalului Judeţean din Cluj ocupă locul 3 în topul salariilor încasate de managerii spitalelor româneşti

Managerul Spitalului Judeţean din Cluj ocupă locul 3 în topul salariilor încasate de managerii spitalelor româneşti
Managerul Spitalului Judeţean din Cluj, Cristiana Ciortea, deţine locul 3 într-un top realizat de către econtext, privind salariile managerilor spitalelor din România, în timp ce managerul de la Institul Inimii din Cluj se află în coada clasamentului.

Cristiana Ciortea, cea care conduce Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca, este platită cu 9.278 de lei(cca 2.200 euro) pe lună. Ciortea deţine locul trei în top 20, unde sunt prezentate salariile managerilor de spitale din Români, fiind detronată de Monica Boer, managerul Spitalului de Psihiatrie „Al. Obregia" din Bucureşti, care are un salariu de 10.903 de lei (cca 2.595 euro) şi de Cătălin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din capitală, cu un salariu lunar de 9.336 de lei (cca 2.222 euro).

La coada acestui clasament realizat de către econtext este Tudor Simionescu, managerul Institutului Inimii „N. Stăncioiu" din Cluj-Napoca, plătit cu 2.920 de lei (710 euro), urmat de Horia Lăzărescu, managerul Institutului de Recuperare Fizică din Bucureşti şi Gheorghe Noditi, managerul Spitalului Judeţean din Timişoara.

Vezi topul pe econtext.ro.

Citeşte mai mult pe: http://www.econtext.ro/

Comenteaza