Video Mascaţii l-au prins pe mascat. Bărbatul cu cagulă care a dat o spargere la o sală de jocuri din Cluj, arestat

Mascaţii l-au prins pe mascat. Bărbatul cu cagulă care a dat o spargere la o sală de jocuri din Cluj, arestat
| Foto: Arhiva

Polițiștii clujeni l-au găsit pe bărbatul bănuit de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca.

Joi, 21 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și al luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare, în Cluj-Napoca şi Baciu, pentru documentarea activității infracționale a unui clujean de 37 de ani.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri și alte bunuri, pentru probarea activității infracționale.

Conform IPJ Cluj, la data de 4 februarie, în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentat magsitraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza