Mașina care s-a izbit de un stâlp în Dej, condusă de un ADOLESCENT de 17 ani, BĂUT. În automobil erau șase tineri

Mașina care s-a izbit de un stâlp în Dej, condusă de un ADOLESCENT de 17 ani, BĂUT. În automobil erau șase tineri

Șase tineri au ajuns la spital în urma unui grav accident care a avut loc în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, pe o stradă din municipiul Dej.

În jurul orei 04.30, polițiștii au fost sesizați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Dej, la intersecția cu sens giratoriu dintre strada Unirii și strada Dobrogeanu Gherea.

Potrivit polițiștilor, din primele informații, reiese faptul că un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Mica, ar fi condus un autoturism în care se mai aflau 5 pasageri, dinspre aleea Tomis, iar la intersecția menționată mai sus ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În urma evenimentului, atât conducătorul auto, cât și ceilalți pasageri au fost transportați la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere', a precizat IPJ Cluj.

Echipajele de salvare au găsit în mașină lovită de stâlp doi tineri încarcerați și alți trei care necesitau extragerea cu echipamentele speciale. Un al șaselea pasager, un băiat, de aproximativ 14 ani, fost preluat de un echipaj SAJ, din altă locație, și a fost transportat la spital. 

Ulterior, o autospecială de transport personal și victime multiple, din cadrul ISU Cluj-Napoca, a transferat doi băieți și o fată, de aproximativ 14 ani, la UPU în Cluj-Napoca.

Comenteaza