Mașină din Cluj, implicată într-un accident grav în Bistrița-Năsăud. Cinci persoane au ajuns la spital

Mașină din Cluj, implicată într-un accident grav în Bistrița-Năsăud. Cinci persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au fost rănite, una fiind preluată cu un elicopter SMURD, în Bistrița-Năsăud, după un impact frontal a două mașini conduse de două şoferiţe, între care una din Cluj.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12:00. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17D Năsăud-Beclean, la kilometrul 4+800 de metri, în zona localității Săsarm, județul Bistrița-Năsăud, s-a produs o coliziune frontală între două autovehicule. Traficul rutier a fost oprit pentru aproximativ 30 de minute.

Conform primelor date, o tânără de 26 de ani din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Săsarm – Beclean, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 43 de ani din Bonțida, județul Cluj. Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cinci persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată. Este vorba despre șoferița din Sebeș, care a fost extrasă din mașină semiconștientă și preluată de un elicopter SMURD.

Cei patru răniți din autoturismul condus de clujeancă, două femei, în vârstă de 43 și 35 de ani, respectiv doi bărbați, în vârstă de 43 și 29 de ani, au fost transportați la spital în Bistrița.

Comenteaza