Video Mașină făcută ZOB pe podul IRA. Șoferul a scăpat ca prin minune

Mașină făcută ZOB pe podul IRA. Șoferul a scăpat ca prin minune
| Foto: captura video Info Trafic Jud. Cluj

Un tânăr a ajuns la spital după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a ieșit în decor.

Accidentul a avut loc miercuri dimineața pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca, la podul de la IRA, iar mașina s-a făcut praf. Șoferul, un tânăr de aproximativ 20 de ani, a scăpat cu viață dintre fiarele mașinii. Medicii care l-au consultat la fața locului spun că "la prima evaluare" acesta prezenta afecțiuni ușoare. 

"A fost dislocat la fața locului un echipaj SMURD, care a consultat un tânăr de cca 20 de ani, în stare de conștinență și cooperant. Acesta a fost transportat la unitatea de primiri urgențe, pentru investigații de specialitate. La prima evaluare acesta prezenta afecțiuni ușoare. De asemenea, a fost alertată și o autospecială cu modul de descarcerare la locul accidentului, însă în momentul sosirii la fața locului nu se mai aflau ocupanți în autoturism. Solicitarea pentru intervenția echipajelor ISU a fost înregistrată în jurul orei 00.30", au precizat pentru Ziua de Cluj, reprezentanții ISU Cluj.

Conform polițiștilor clujeni, accidentul a fost produs de un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din județul Suceava, care se deplasa cu autoturismul înspre Apahida. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat, rezultând rănirea acestuia și transportarea la spital.

(imagini: Info Trafic jud. Cluj)

Comenteaza