Mașină furată de pe o stradă din Cluj-Napoca de o gașcă de drogați. Au vândut tot ce au găsit în ea

Mașină furată de pe o stradă din Cluj-Napoca de o gașcă de drogați. Au vândut tot ce au găsit în ea

Trei tineri, printre care un minor, au fost reținuți de polițiști după ce au furat o mașină și au vândut obiectele găsite în aceasta. Bărbatul prins la volanul autoturismului era drogat și nu avea permis.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru 3 tineri cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani, din județul Cluj, cercetați pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care furt și furt calificat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, duminică, 14 februarie, tânărul de 19 ani, cu sprijinul celui de 17, ar fi sustras și pus în mișcare un autoturism parcat pe strada Giordano Bruno, din municipiu, ale cărui portiere erau neasigurate. Ulterior, celor doi li s-ar fi alăturat un bărbat în vârstă de 29 de ani. Potrivit polițiștilor, în aceeași zi, aceștia și-ar fi însușit bunuri aflate în autoturism, printre care unelte de reparații auto și aparatură utilizată la diverse lucrări din domeniul amenajărilor, mai apoi valorificându-le.

În jurul orei 15.00, cei trei au fost depistați în trafic de polițiști, autoturismul fiind condus de tânărul de 29 de ani, iar în urma testării cu aparatul Drug Test, au rezultat indicii că acesta s-ar afla sub efectul substanțelor psihoactive.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat, furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza