Update Foto Mașină ieșită în decor pe drumul Sfântul Ioan. Un tânăr a ajuns la spital

Mașină ieșită în decor pe drumul Sfântul Ioan. Un tânăr a ajuns la spital
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
Mașină ieșită în decor pe drumul Sfântul Ioan
Mașină ieșită în decor pe drumul Sfântul Ioan
Mașină ieșită în decor pe drumul Sfântul Ioan
Mașină ieșită în decor pe drumul Sfântul Ioan

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Cluj-Napoca, pe Drumul Sfântul Ioan. 

Ceața și chicura depusă peste noapte la Cluj-Napoca pun la încercare șoferii. O mașină a fost avariată după ce a părăsit partea carosabilă pe drumul de la Sf. Ioan, în zona restaurantului Roata. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și Poliția, iar, până la eliberarea carosabilului, circulația s-a desfășurat pe o bandă alternativ.

Județul Cluj se află marți dimineața, până la ora 11:00, sub atenționare Cod Galben de ceață care determină scăderea vizibilității local sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului

UPDATE: "La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 08.15, pe drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Un conducător auto de 26 de ani, din județul Maramureș, care se deplasa pe Drumul Sfântul Ioan ar fi părăsit partea carosabilă. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate", a transmis IPJ Cluj.

"O autospecială și un echipaj SMURD au fost alertate în această dimineață ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe Drumul Sfântul Ioan din municipiul Cluj-Napoca.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 8.20, iar în momentul sosirii la locul evenimentului au găsit autoturismul avariat, cu elementele unei porți de acces răsturnate peste acesta, precum și un alt autoturism avariat, parcat în interiorul curții casei particulare.
Ocupanții autoturismului avariat erau ieșiți din acesta, iar unui tânăr de cca 20 de ani i s-a acordat primul ajutor calificat și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acesta prezenta, la evaluarea primară, afecțiuni ușoare", a precizat ISU Cluj.

Pompieri au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au luat măsuri pentru prevenirea incendiilor prin deconectarea bateriilor autoturismelor.

 

Comenteaza