Update Foto Mașină răsturnată, după un accident cu TIR, în Tureni. Trei răniți

Mașină răsturnată, după un accident cu TIR, în Tureni. Trei răniți
Mașină răsturnată, după un accident cu TIR, în Tureni. Trei răniți
Mașină răsturnată, după un accident cu TIR, în Tureni. Trei răniți

Un accident rutier, soldat cu trei răniți, a avut loc, pe raza localității Tureni.

UPDATE: "Un șofer de 48 de ani din Suceava, in timp ce se deplasa pe directia Turda-CJ-N cu un ansamblu de vehicule, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care a acrosat un autoturism ce se deplasa in aceeasi directie si care in urma impactului s-a restaurant. In autoturism se aflau doua pasagere, o femeie de 45 de ani din Petrosani, respectiv una de 51 din ani din Turda, care au suferit vatamari. Șoferul din autoturismul acrosat, un barbat de 57 de ani din Turda, posibil ranit usor", a precizat Poliía Cluj.

_____________________________________

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident care s-a produs în jurul orei 15.00, în Tureni.

"Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren avariat și un autoturism răsturnat. Ocupanții acestora erau ieșiți din acestea. Au fost consultați de echipajul SAJ un bărbat și două femei, care, se pare că au suferit afecțiuni ușoare. Femeile sunt transportate pentru investigații suplimentare la spital, bărbatul a refuzat transportul la spital", transmite ISU Cluj.

 

Comenteaza