Materiale informative despre boala Alzheimer, mâine în centrul Clujului şi în mall-uri

Materiale informative despre boala Alzheimer, mâine în centrul Clujului şi în mall-uri
Angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj vor distribui materiale informative cu privire la boala Alzheimer, mâine, cu ocazia Zilei Internaţionale Alzeihmer, în zona Casei de Cultură a Studenţilor şi în cele două mall-uri.
Acţiunea de mediatizare a problematicii bolii se va desfăşura sub genericul “Să nu-i uităm pe cei ce uită”, iar specialişti din cadrul DGASPC Cluj vpor oferi informaţii cu privire la problematica bolii.

Acţiunile de distribuire de materiale informative vor avea loc în faţa Casei de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 10, iar la cele două mall-uri din municipiul Cluj-Napoca.

“Data de 21 septembrie, Ziua Internaţională Alzheimer, reaminteşte lumii de cei care suferă de boala Alzheimer sau alte forme de demenţă. Tema pentru Ziua Mondială Alzheimer 2010 este "Demenţa! Este timpul pentru acţiune”, menţionează reprezentanţii Biorului de Presă al Consiliului Judeţean Cluj, sub autoritatea căruia se află DGASPC Cluj.

La ora actuală, în lume aproximativ 25 de milioane de oameni sunt afectaţi de această boală sauu de alte tipuri de demnţă, mai precizează reprezentanţii CJ Cluj.
Comenteaza