Medic stomatolog, apel către colegi: "Ar fi o mare implicare dacă fiecare donăm o cutie de măști și una de mănuși"

Medic stomatolog, apel către colegi: "Ar fi o mare implicare dacă fiecare donăm o cutie de măști și una de mănuși"

Un medic din Cluj-Napoca face un apel către colegii stomatologi să contribuie cu măști și mănuși pentru a sprijini personalul medical din spitale, în lupta cu epidemia de coronavirus.

Mai mult, medicul Laura Savu le transmite colegilor stomatologi din Cluj-Napoca că se va ocupa personal să strângă cutiile donate și să le predea la Clinica de Boli Infectioase.

"Dragi colegi, medici stomatologi, din Cluj-Napoca, si nu numai,

Fac un apel catre voi si va propun sa ne unim fortele, in aceasta perioada de criza, pentru a le fi alaturi colegilor nostri, medici si personal auxiliar, aflati in linia intai in lupta cu coronavirusul COVID-19.
Tinand cont ca in Cluj avem cateva sute de cabinete stomatologice, consider ca ar fi o mare implicare si sustinere din partea noastra, daca fiecare donam o cutie de masti si o cutie de manusi. Ma voi ocupa personal sa le colectez de la voi si sa le inmanez personalului medical de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca. Pentru cei care doresc sa se implice si sa doneze, va stau la dispozitie pana cel tarziu vineri, 27.03.2020. Ma gasiti aici sau la nr. de tel: 074079151", a scris medicul Laura Savu pe Facebook.

Comenteaza