Mesajul lui Emil Boc de Anul Nou. Primarul așteaptă bunătate și prosperitate în 2024

Mesajul lui Emil Boc de Anul Nou. Primarul așteaptă bunătate și prosperitate în 2024
| Foto: facebook Primaria Cluj-Napoca

Ca în fiecare an, Emil Boc a fost prezent în Piața Unirii, acolo unde a petrecut trecerea dintre ani alături de peste 15.000 de clujeni.

Cu puțin timp înainte de miezul nopții, primarul a ținut un discurs în fața clujenilor prezenți în centrul orașului. Emil Boc a îndemnat la bunătate din partea tuturor în noul an și speră la un 2024 cât mai prosper și, totodată, la un an în care comunitatea să devină mai puternică.

"Vreau să vă mulțumesc că ați venit în număr atât de mare în această seară pentru a scrie sau parcurge ultimele rânduri ale anului 2023. A fost un an bun, iar noi să întâpinăm 2024 cu bucurie. Hai România! Vreau să vă mulțumesc fiecăruia pentru faptul că prin munca, talentul și dedicația dumneavostră facem cel mai frumos oraș posibil.

Mulțumesc Cluj, mulțumesc clujeni! Pentru 2024 vă doresc sănătate, prosperitate și bunătate. Sănătatea e cea mai importantă, așa că vă rog să cultivați sănătatea, să aveți grijă de ea pentru că oamenii sănătoși pot face lucruri minunate.

Să cultivați bunătatea oriunde o vedeți și să fiți buni cu ceilalți. Bunătatea este limbajul pe care și surzii îl aud, pe care și orbii îl văd, acel lucru care ne face mai umani și încheagă o comunitate puternică. 2024 să fie un an așa cum ne dorim cu toții!", a spus Emil Boc.

Comenteaza