Foto Mesajul tatălui care și-a pierdut copiii în accidentul de la Cluj

Mesajul tatălui care și-a pierdut copiii în accidentul de la Cluj

Tatăl celor doi copii care au murit în urma accidentului de sâmbătă, produs lângă localitatea clujeană Huedin, a postat un mesaj pe Facebook.

"Îngerași lui Tati și Mami ați plecat la ceruri, mult prea devreme iar nouă ne-ați lăsat un gol imens în suflet!", a scris bărbatul, pe Facebook.

Cei doi copii pe care îi aveau cei doi au murit, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN1E60. Unul dintre copii avea 5 ani, iar celălalt 11 luni.

În momentul accidentullui, în mașină se aflau cei doi soți și copiii lor. Femeia a fost descarcerată, de pe locul șoferului, de către pompieri, fiind transportată de către echipajul SMURD la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj-Napoca, alături de soțul ei. Aceasta a suferit multiple traumatisme și se afla în stare gravă.

"Accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens al unui autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din București, care a intrat în coliziune frontală cu un alt autotuturism care circula regulamentar pe sensul opus", a declarat Traian Morar, purtător de cuvânt Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Cluj. VEZI Moartea vine de Înviere. Doi copii decedați după un accident la Huedin

Comenteaza