Metoda "Accidentul" face noi victime la Cluj

Metoda
Patru persoane bănuite de înșelăciune și complicitate la înșelăciune prin metoda "Accidentul" au fost reţinut pentru 24 de ore. Au acţionat şi pe raza judeţului Cluj. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 80.000 de lei.

"Polițiștii din Iași au efectuat miercuri, 12 octombrie 2016, 3 percheziții (una în Penitenciarul Tulcea, una pe raza municipiului București și una în municipiul Iași) la 4 persoane bănuite de înșelăciune și complicitate la înșelăciune prin metoda 'Accidentul'", se arată într-un comunicat remis presei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada august-octombrie 2016, una dintre persoane ar fi săvârșit, pe raza județelor Iași, Cluj, Buzău și Sibiu un număr de 9 infracțiuni de înșelăciune, prin metoda 'Accidentul', iar celelalte ar fi fost complici la comiterea faptelor.

În urma perchezițiilor au fost ridicate sume de bani, telefoane mobile, cartele SIM și laptop-uri. De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere.

Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de 80.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, cele patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca joi, 13 octombrie 2016, să fie prezentate Judecătoriei Iași, cu propuneri legale.

 

Comenteaza