Mihai Bendeac, testat pozitiv cu COVID-19: "Eram absolut normal, iar în decurs de 5 minute aveam toate simptomele"

Mihai Bendeac, testat pozitiv cu COVID-19: "Eram absolut normal, iar în decurs de 5 minute aveam toate simptomele"
| Foto: fanatik.ro

Mihai Bendeac a precizat că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus. La scurt timp, atât Bendeac, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome.

Actorul a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, de acasă. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa. Cei mai afecaţi au fost unchiul şi mătuşa care au ajuns la spital.
 
Mihai Bendeac a dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile. ”Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”, a declarat actorul. Acesta a mai declarat că a avut dureri musculare, stare de oboseală accentuată şi a rămas fără gust şi miros. Mama şi tatăl actorului au pătimit timp de 8-9 zile.
 
Pentru că filmările show-urilor TV care implică prezenţa unui public numeros au fost oprite în această perioadă, Mihai Bendeac a fost în izolare, astfel că nu s-a ştiut despre starea sa. Actorul a trecut cu bine peste această încercare, transmite Mediafax.

Comenteaza