Video Mihai Sturzu îi ia peste picior pe clujeni: "S-a umflat orezu' în ei. Boc, cu campanii de PR străvezii şi ieftine"

Mihai Sturzu îi ia peste picior pe clujeni: "S-a umflat orezu' în ei. Boc, cu campanii de PR străvezii şi ieftine"

Mihai Sturzu, fostul solist al turpei Hi-Q şi fost deputat PSD, a filmat un clip video în care face glume pe seama clujenilor.

Fostul cântăreţ începe clipul prin a povesti despre eşecul spectacolului Kings on Ice, care l-a pus pe campionul Evgheni Plushenko în situaţia penibilă de a cădea după ce a lovit cu patina o ţeavă: „Clujenii au amenajat o piscină, nu un pationoar. Dar e foarte, foarte fain la Cluj”, a spus Sturzu.

Apoi, fostul artist a spus că Primăria Cluj-Napoca a plătit pentru nominalizarea târgului de Crăciun într-un top al celor mai frumoase astfel de evenimente din Europa.    

"Am aflat de curând că a apărut un articol că Târgul de Crăciun de la Cluj, unde-i forte, forte, forte fain, este printre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Băi, s-a umflat orezu în clujeni. (...) Astăzi prietenul meu clujean, Gabi, să trăieşti, a pus un articol că s-a aflat că Primăria Cluj a plătit 100.000 de euro pentru titlul ăla", a spus acesta.

Sturzu povesteşte că a fost şi el locuitor al Clujului timp de două luni şi a ajuns să cunoască oraşul. El vorbeşte despre haosul imobiliar, aglomeraţia din Cluj, mirosurile de la groapa de gunoi, de faptul că Emil Boc a fost surprins iarna trecută când curăţa balconul primăriei de zăpadă.

"A apărut Boc la un moment dat, în fine, cu campanii de PR străvezii, ieftin-ieftin, cum Boc a fost surprins cum dădea jos zăpada de pe balconul primăriei. Ioi, no ce fain ii domnu" Boc, tulai Doamen, cum dă el zăpada. Bă sunteţi nebuni? Eu aş fi nefericit să îl văd pe primar că face asta. Primarul e acolo să facă treabă".

„Mi-am adus aminte că unii dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt clujeni … şi e toată isteria asta cât de fain îi Clujul … nu poţi să-i spui unui clujean absolut nimic, nu de rău, o semi-critică, totuşi nu-i chiar aşa, că te ia: ioi, nu, dar îi foarte fain, forte, forte fain la Cluj”, a spus ironic Sturzu.

Fostul solist al trupei Hi-Q a fost deputat al PSD în legislatura 2012-2016, iar în prezent este pilot de avioane comerciale.

Comenteaza