Video Mihai Sturzu, încă două episoade în care face mişto de clujeni: "Nimic nu este mai penibil decât să explici o glumă"

Mihai Sturzu, încă două episoade în care face mişto de clujeni: "Nimic nu este mai penibil decât să explici o glumă"

Fostul cântăreţ Hi-Q Mihai Sturzu a mai filmat două clipuri, la volan, în care vorbeşte despre valul de reacţii negative pe care le-a primit în urma postării unui clip în care face glume despre Cluj.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În al doilea video despre clujeni, cântăreţul spune că este "penibil să trebuiască să explici o glumă", adăugând că nişte "hateri" care i-au umplut reţelele sociale de comentarii negative "şi-au luat block". Apoi, Sturzu a spus că este un fapt statistic "că cei mulţi sunt proşti", iar oamenii deştepţi, mai puţini. El a menţionat şi faptul că nu mai este membru PSD.

"Nimic nu este mai penibil pe lumea asta decât să explici o glumă. Faptul că ironia din video-ul meu de ieri nu a fost aşa departe de adevăr reprezintă şi mulţimea de hateri care s-au aruncat în conturile mele de social media şi care şi-au luat block. Au confirmat proverbul „Prostul nu e prost destul, până nu e şi fudul”. Eu făcea mişto de clujenisme şi s-au trezit cu „pesedistule", „nenorocitule”, „ciuma roşie”.

Nu mai sunt în PSD. Alţii: „miticule”, „bucureşteanule”. Puţini sunt oameni normali la cap, până la urmă, asta este statistica: cei mulţi sunt proşti, oamenii deştepţi sunt mai puţini, cu care m-am şi distrat pe tema asta. Pa, clujeni, vă ţuc, iar dacă intraţi într-o încăpere şi aveţi impresia că toţi sunt mai deştepţi ca voi, nu mai urmăriţi videoclipurile acestea pentru că vă strică", a spus Sturzu.

În cel de-al treilea video, Sturzu face o glumă, spunând că unor clujeni supăraţi nu le-ar putea spune un banc într-un bar, iar în final le transmite acestora să rezolve situaţia de la Pata Rât şi le va deveni prieten.

"Imaginaţi-vă cum intru într-un bar de clujeni supăraţi şi spun bancul ăla cu într-un avion, George Bush, Nicolae Ceauşescu şi Ronaldo. „No, n-are cum, mă, Mihai, eşti prost şi urât. Nu are cum să fie. Ceauşescu îi mort mă, nu are cum. Ceauşescu era om fain, clujenii o duceau bine pe vremea lui Ceauşescu, oamenii aveau „servici”, nu serviciu”.

Râdem, glumim, dar să ajung să vă explic glume? Atâta duşmănie, atâta ură, atâta încrâncenare... Bucuraţi-vă de viaţă, lăsaţi frustrările astea freudiene. Băi, clujeni, mândri că sunteţi clujeni şi că io-s urât şi prost şi ciuma roşie şi n-am apă caldă la Bucureşti. Bă, fiţi atenţi, voi aveţi o situaţie la Cluj, se numeşte Pata Rât.

Uite, cum sunteţi voi aşa deştepţi şi smart city, o să vă rog eu să rezolvaţi problema cu Pata Rât şi când rezolvaţi problema aia care este o pată nu a Clujului, ci a României, eu vin la Cluj, facem poze, facem mişto de mine, vă pup pe toţi pe frunte şi viaţa e frumoasă", a adăugat Sturzu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza