Ministerul Sănătăţii a finalizat lista celor mai bune spitale din ţară. Vezi care sunt cele mai bune spitale din Cluj

Ministerul Sănătăţii a finalizat lista celor mai bune spitale din ţară. Vezi care sunt cele mai bune spitale din Cluj
Şapte dintre unităţile medicale din ţară au fost înadrate în categoria întâi, printre care şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ministerul Sănătăţii a publicat pe site-ul instituţiei o listă cu 461 de spitale din întreaga ţară, clasificate în cinci categorii. Clasificarea include cinci competenţe în mod descrescător: foarte înaltă, înaltă, medie, de bază şi limitată.

Conform listei publicate ieri, cele mai bune spitale din Cluj-Napoca sunt Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal, Institutul Inimii de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "N. Stăncioiu" (foto), Institutul Oncologic "Prof. Dr. I. Chiricuţă", Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, Spitalul Clinic de Pneumoftologie, Spitall Clinic de Recuperare şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii. De cealaltă parte, lista arată că cele mai proaste spitale ale Clujului sunt Spitalul de Boli Psihice Cronice Borşa, dar şi Spitalele Municipale de la Gherla, Turda, Câmpia Turzii, Dej.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza