Minoră, violată în mod repetat de concubinul mamei sale

Minoră, violată în mod repetat de concubinul mamei sale
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a violat-o, în mod repetat, pe fetiţa concubinei sale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a reţinut timp de 24 de ore un bărbat de 48 de ani din Cluj-Napoca, pentru violarea, de-a lungul unui an, a unei minore de 10 ani. Faţă de acesta, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

"În fapt, minora din judeţul Harghita, în perioada mai 2013 - mai 2014, ar fi fost supusă unor perversiuni sexuale de către concubinul mamei sale. Acesta ar fi profitat de scurtele perioade de timp în care aceasta a fost lăsată în grija sa, în locuinţa comună din Cluj-Napoca", precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Fapta a fost sesizată la poliţie de către mama fetiţei, în data de 7 iulie, iar în 15 iulie, aceştia l-au reţinut pe bărbatul suspectat pentru săvârşirea infracţiunii pentru 24 de ore. O zi mai târziu, în 16 iulie, instanţa competentă a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de bărbatul de 48 de ani, din Cluj-Napoca, pentru comiterea infracţiunilor de „viol" şi „viol în formă continuată".

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza