Miting pentru Familie în Cluj. Reacție anti LGBTQ la picioarele statuii lui Avram Iancu

Miting pentru Familie în Cluj. Reacție anti LGBTQ la picioarele statuii lui Avram Iancu

Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă a organizat duminică Mitingul pentru Familie în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Câteva zeci de persoane s-au strâns, duminică, la prânz, în fața Catedralei  pentru un miting de susținere a familiei tradiționale. Organizatorii au purtat tricouri negre, iar unii și-au ascuns chipul sub măști. Protestatarii au stat aliniați cu fața la Catedrală, la picioarele statuii lui Avram Iancu, cu steaguri tricolore, cu Noua Dreaptă și cu pancarte inscripționate cu mesaje ca: „Trăiască familia naturală! Moarte dictaturii toleranței”, „«Homofob?» Adică normal?”, „Vor să-ți corupă copiii” sau „Boc e sclavul homosexualilor?”. 

Codrin Goia, președintele Comunității Identitare Cluj, a ținut un discurs despre familia naturală, firesc și normalitate.

„Suntem aici să afirmăm adevărul, suntem aici să susținem poruncile divine și să luptăm împotriva nefirescului, pe care nu-l tolerăm în orașul acesta. Vedem, din păcate, cum, aici, în orașul nostru, a avut loc o paradă a sodomiților, care a avut loc tocmai ieri. O manifestare dezgustătoare, puțin spus împotriva bunelor moravuri, o manifestare de-a dreptul degenerată - niște oameni au ieșit în stradă să-și fluture frustrările sexuale, să fluture drapele cu curcubeu”, a spus Codrin Goia și a rupt ostentativ un steag cu curcubeu, simbolul mișcării Pride, și l-a aruncat la gunoi. 

„Nu suntem aici să dăm cu bâta în oamenii ăștia, că-s niște oameni rătăciți, care au nevoie de ajutor. Dumnezeu e bun, iubitor, iertător, dar să vină să-și ceară iertare. N-o să tolerăm păcatul și mizeria morală pe străzile noastre. N-o să tolerăm ca orașul acesta să devină o capitală a homosexualității”, a adăugat el.

Nici administrația locală nu a scăpat de mustrări.

„Din păcate, primarul Emil Boc nu e de aceeași părere cu noi, deși are familie, are copii. Ce exemplu dă el copiilor și oamenilor din oraș aprobând în fiecare an acest marș, acest spectacol grotesc? Ne întrebăm: a ajuns primarul Emil Boc un sclav al homosexualilor?”, a mai spus Goia.

„Salvăm familia naturală!” , „Noi nu suntem un neam degenerat”, „Lege divină - familia creștină”, „Cluj-Napoca nu-i Sodoma”, „Familia naturală, comoară națională”, „Vrem normalitate, nu perversitate”, au scandat cei prezenți.

 

 

Comenteaza