Model de parcare "rupe-ţi permisul" în Floreşti sau manevră salvatoare pentru a evita rampa impracticabilă de la Profi?

Model de parcare "rupe-ţi permisul" în Floreşti sau manevră salvatoare pentru a evita rampa impracticabilă de la Profi?

La Profi de pe strada Unguraşului, din comuna Floreşti mămicile spun că nu mai au acces cu cărucioarele în market din cauza maşinilor care blochează accesul pe rampă. Rampa însă, este doar o gesie alunecoasă, ca un patinoar, care, pentru a fi accesibilă ar trebui urcată cu "ventuze la papuci". 

"Cum intră mămicile cu căruciorul in Profi? Să nu mai zicem de persoanele cu handicap. Nesimţirea e la tot pasul. Noroc că unele purtăm copiii mai mult în marsupiu... Profi Urusagului 109 C", scrie pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj, o mămică din Floreşti, care s-a supărat pe cei are parchează anapoda şi blochează accesul celor care au cărucioare la intrarea în market. 

"Şi eu am fost acum tot cu tricicleta, am luat-o pe fetiţă în brate şi tricicleta am lăsat-o acolo", adaugă o altă mămică. Deşi unii spun că se poate intra ridicând tricicleta şi urcând scările, deoarece aşa au procedat când au paţit-o şi ei, cei mai mulţi atrag atenţia că rampa cu pricina este de fapt impracticabilă, făcută româneşte, "pe sistem Dorel".

"Îți înțeleg frustrarea. Dar acea rampă este IMPRACTICABILĂ, din toate punctele de vedere. O persoană cu handicap (în carucior) NU ARE CUM să o folosească, iar să împingi un cărucior acolo, iar este ceva SF (asta doar daca nu ai ceva papuci cu ventuze). Probabil cel/cea care a parcat a gândit şi din punctul ăsta de vedere . Decât să blocheze scările care sunt PRACTICABILE, mai bine blochează o rampă pe care, oricum, nimeni nu o foloseşte", atrage atenţia un floreştean. 

"Eu vreau să văd cum urcă pe gresia aia o persoana cu cărucior:)) nu greu, imposibil, aia e făcută că trebuie să fie pe acte, aia nu e practică, despre ce vorbim", scriu oamenii. Însă se pare că şi la supermarketul Mega pe Florilor situaţia nu e alta.

Comenteaza