Moment special la târgul de Crăciun din Cluj: Peste 1.200 de copii vor cânta în sincron live un colind pe cinci voci

Moment special la târgul de Crăciun din Cluj: Peste 1.200 de copii vor cânta în sincron live un colind pe cinci voci
Peste 1.000 de elevi clujeni, alături de alţi 200 de copii din opt ţări, vor cânta în sincron live un colind în interpretare a cappella, pe cinci voci.

"That's Christmas to me", un cântec al trupei Pentatonix, va fi interpretat pe cinci voci la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Micuţii vor transmite într-un mod inedit mesajul că orice om din această lume are o voce, care, dacă se face auzită, poate dărui tuturor speranţă, inspirație şi pace. Evenimentul special se va desfăşura, joi, pe 10 decembrie 2015, de la ora 19:00, pe scena amplasată în Piaţa Unirii.

Alături de elevii clujeni, pe scenă vor urca alţi 200 de elevi din opt ţări, din toate colţurile lumii - India, SUA, Columbia, China, Finalanda, Macedonia, Spania, Marea Britanie. Alături de ei vor fi prezenţi artişti precum Alexandra Ungureanu, Laura Bobb, „Remakers", Lucrețiu Nedelea și Octavian Băieș, „Hazard", Dudu Isabel, „Seven", Călin Cozma, bariton, colaborator la Opera din Berlin și la Opera Națională Romană Cluj-Napoca. 

Evenimentul „The Voice of Children" este organizat de Transylvania College, fiind susţinut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Federația Share, ca parte din evenimentele dedicate "2015 Cluj Capitală Europeană a Tineretului".

Comenteaza