"Monarhia salvează România"

Câteva sute de persoane au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, dar şi la Bucureşti, Timişoara şi Craiova la marşuri prin care au cerut o Constituţie monarhică şi reinstaurarea monarhiei ca soluţie pentru România.

Peste 300 de persoane au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, la un marş regal, cerând o Constituţie monarhică şi reinstaurarea monarhiei ca soluţie pentru România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Participanţii la manifestare s-au adunat sâmbătă, în jurul orei 17.00, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având steaguri tricolore, steaguri cu însemnele Casei Regale şi fotografii ale Regelui Mihai I şi ale familiei regale, dar şi afişe cu mesaje precum "Monarhia salvează România", "Maiestate te iubim, monarhie vrem să fim", "Adunare Constituantă pentru Regatul României".

Ei au pornit într-un marş prin centrul municipiului şi au scandat "Regele Mihai", "Regele şi patria", "România colţ de Rai, doar cu Regele Mihai", după care s-au reîntors în Piaţa Unirii. Marşul a fost organizat de Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei.

Evenimente similare au avut loc, tot sâmbătă, în Bucureşti, Timişoara şi Craiova.

 

 

Etichete
Comenteaza