Mort de beat şi fără permis la volan. A fost reţinut de poliţiştii din Cluj

Mort de beat şi fără permis la volan. A fost reţinut de poliţiştii din Cluj
Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un băbat depistat beat la volan. Cel în cauză nu are permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

În fapt, la data de 4 mai, în jurul orei 20:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 60 de ani, din comuna Călăraşi, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E81, pe raza localităţii Moldoveneşti, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 2,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere categoria B.

În baza celor constatate, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

Comenteaza