Video "Moş Crăciun", după "cadouri" în gara din Cluj. A fost prins cu sacul plin

"Moş Crăciun", după "cadouri" în gara din Cluj. A fost prins cu sacul plin

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a spart un magazin din gara Cluj-Napoca de unde a sustras bunuri în valoare de peste 4.000 de lei pe care le-a îndesat într-un sac roşu.

Joi dimineaţa, poliţiştii clujeni au fost sesizați prin intermediul dispeceratului Poliției municipiului Cluj-Napoca, despre faptul că la un magazin amplasat în complexul stației CFR Cluj-Napoca, în fosta clădire a stației de scurt parcurs, s-a activat alarma de securitate, informează IPJ Cluj.

În urma deplasării la fața locului s-a constat faptul că unul din geamurile exterioare ale magazinului era spart, din incintă fiind sustrase mai multe bunuri.

Furtul a fost surprins de camerele video ale magazinului. Hoţul acţiona "discret"- purta încălţăminte roşie şi îşi îndesa bunurile furate într-un sac roşu.

Polițiștii clujeni l-au depistat și reținut pentru 24 de ore pe făptaş, un bărbat de 33 ani, din comuna Baciu, judeţul Cluj. Acesta a sustras din magazin bunuri și bani în valoare totală de aproximativ 4.200 lei. 

Bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată pentru dispunerea de măsuri preventive.  

Comenteaza