Motocicliștii clujeni marchează închiderea sezonului moto

Motocicliștii clujeni marchează închiderea sezonului moto
| Foto: Facebook

Evenimentul „Închiderea sezonului moto” este o premieră în inima Transilvaniei.

Sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11.30, începe evenimentul Închiderea sezonului moto „Existăm în trafic”. Motocicliștii de la Transilvania Bikers MC 1990 pregătesc atât o paradă care se va încheia cu un party, cât și finalul unei campanii în care să le atrag atenția șoferilor că și ei există în trafic.

 „Dacă până anul trecut Campania de prevenire a incidentelor rutiere „Atenție la motocicliști” echivala cu deschiderea de sezon, ediția-pilot a acestui eveniment marchează o nouă oportunitate de a atrage atenția participanților la trafic asupra vulnerabilității motocicliștilor și asupra prezenței lor inclusiv în perioada de tranziție și cea rece a anului, sugestivă fiind tema ediției: „Existăm în trafic!””, precizează oficialii Transilvania Bikers MC 1990.

Scopurile acestui eveniment sunt atât atragerea atenției asupra prezenței motocicliștilor în trafic, cât și informarea asupra efectelor negative asupra mediului înconjurător produse de poluare și identificarea mijloacelor și modalităților de transport alternative autovehiculelor pe patru roți.

Întâlnirea motocicliștilor este anunțată pentru sâmbătă, 5 octombrie, la Metro Florești, iar parada va porni de la ora 12 și va străbate drumul până la platoul poligonului Sf. Ion. Urmează un party cu acces liber. Participanții la paradă vor primi o porție de mancare la ceaun din partea organizatorilor.

Comenteaza