News alert Update Video Multiple incendii de vegetație în estul municipiului Cluj. Pompierii intervin cu patru echipaje

Multiple incendii de vegetație în estul municipiului Cluj. Pompierii intervin cu patru echipaje

Au fost semnalate mai multe focare de incendiu de vegetație. Mai multe proprietăți sunt amenințate de flăcări în zona Someșeni - Soporului. Patru echipaje de pompieri luptă cu flăcările la această oră. 

UPDATE - ISU CLUJ a revenit cu detalii. Este vorba de mai multe focare de incendii de vegetație care au izbucnit concomitent în zona Someșeni - Soporului. Câteva proprietăți sunt amenințate de flăcări.

"În aceste momente patru echipaje de pompieri din Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca intervin pentru stingerea mai multor focare de incendii de vegetație uscată și stufăriș, ce se manifestă în apropierea Căii Someșeni, străzii Soporului și a băilor Someșeni, din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitările pentru intervenția pompierilor au fost realizate aproape concomitent, fiind puse în pericol mai multe proprietăți din zonele respective.

Pompierii au reușit să limiteze extinderea flăcărilor, reușind să protejeze o casă de locuit și o pepinieră care erau amenințate de extinderea rapidă a focului.

Până acum nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestor incendii, iar operațiunile de stingere sunt încă în desfășurare", a transmis ISU Cluj.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ - "Este vorba de un incendiu de vegetație care are loc la această oră în zona Selgros. Intervenim cu o mașină", a informat ISU Cluj. Flăcările se ridică la o înălțime considerabilă și sunt vizibile peste casele din zonă.

Etichete
Comenteaza