Neatenţia face victime. Doi pietoni au fost accidentaţi în timp ce traversau regulamentar

Neatenţia face victime. Doi pietoni au fost accidentaţi în timp ce traversau regulamentar
Neatenţia unui conducător auto a cauzat un accident uşor pe o importantă arteră din oraş. Accidentul s-a petrecut în seara zile de joi, 14 august şi s-a soldat cu cu rănirea a două persoane.

Ieri seară, în jurul orei 20:30, pe strada Splaiul Independenţei din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

Un bărbat de 54 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe strada Splaiul Independenţei, a accidentat doi pietoni. Victimele au fost un bărbat de 29 de ani, din Câmpia Turzii, precum şi o femeie de 24 de ani, din Braşov. Cei doi, în calitate de pietoni, s-au angajat regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier, însă au fost acroşaţi de conducătorul auto.

Din fericire, accidentul nu a fost unul grav, iar pietonii s-au ales cu răni uşoare. Conform reprezentanţilor IPJ Cluj, cea mai probabilă cauză a accidentului a fost neatenţia şoferului. În cazul acestuia se va deschide un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. 

 

Comenteaza