Foto Noi detalii despre bărbatul care ar fi ucis-o pe tânăra dispărută din Cluj. Ce le cerea iubitelor să facă

Noi detalii despre bărbatul care ar fi ucis-o pe tânăra dispărută din Cluj. Ce le cerea iubitelor să facă

Bărbatul care ar fi ucis-o pe tânăra de 30 de ani, dată dispărută, a fost profesor universitar în Cluj-Napoca, însă a fost dat afară după ce și-a snopit în bătaie iubita și a primit o condamnare pentru violență. 

Bărbatul suspectat de crimă este un arădean de 43 de ani, Boné Ferenc, fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca.

Acesta a fost condamnat în primăvara anului trecut la 1 an şi 3 luni de închisoare pentru violenţă după ce și-a bătut prietena de atunci în plină stradă, pedeapsă suspendată sub supraveghere pe o perioadă de 3 ani, plus 90 de zile de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, bărbatului i s-a impus să frecventeze un program de reintegrare socială şi unul de consiliere psihologică "în vederea identificării şi eliminării cauzelor care generează violenţa" în comportamentul său.

După acest incident Boné Ferenc a fost concediat de la universitate și, ulterior, a început o relație cu Molnár Beáta, tânăra găsită moartă după ce a dispărut de la domiciliu.

Bărbatul era tipul loverboy, foarte atent cu femeile până le cucerea. Apoi își arăta adevărata față. Își punea prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20. În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, acesta cumpăra doar produse ce aveau prețuri pare, scrie Antena 3.

Cadavrul tinerei a fost găsit miercuri, împachetat în saci menajeri, la marginea satului Corniţel din comuna Borod, judeţul Bihor, în zona unei benzinării dezafectate.

Noi detalii despre bărbatul care ar fi ucis-o pe tânăra dispărută din Cluj. Ce le cerea iubitelor să facă

foto:  AlesdOnline

Boné Ferenc este căutat de polițiști

”L-ați văzut? Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia.

SEMNALMENTE:  înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, a anunțat IPJ Cluj. 

Presupusul criminal al femeii dispărute din Cluj-Napoca, de negăsit. Are la activ un dosar penal după şi-a snopit în bătaie fosta prietenă şi a dat-o

Totodată, poliţiștii clujeni caută și autoturismul în care a fost văzut ultima oară Boné Ferenc, alături de Molnar Beata în viaţă, o Dacia Logan, culoare gri metalizat, cu număr de înmatriculare AR-51-LAC.

"La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău, nerevenind la domiciliu până în prezent.

În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat.

Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea.

Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC. Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112", au mai precizat reprezentanții IPJ Cluj. 

LOGANUL în care au fost văzut ultima oară Boné Ferenc, bănuit că a ucis-o pe Molnar Beata, DAT ÎN URMĂRIRE: număr de înmatriculare AR-51-LAC

Comenteaza