Noi detalii despre polițistul acuzat că se masturba într-un mall din Cluj-Napoca

Noi detalii despre polițistul acuzat că se masturba într-un mall din Cluj-Napoca

Sindicatul Europol a făcut noi dezvăluiri în legătură cu povestea polițistului acuzat de comportament indecent la un mall din Cluj.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj a anunțat că în 12 februarie un bărbat a fost surprins având un comportament indecent într-un mall din Cluj-Napoca. O patrulă a Secției 3 a intervenit, iar bărbatul s-a dovedit a fost la rândul său polițist. Sindicatul Europol a oferit o nouă versiune a celor întâmplate la Cluj.

“Colegul nostru care își desfășoară activitatea în cadrul structurii de combatere a crimei organizate s-a aflat în data de 12 februarie în municipiul Cluj-Napoca, desfășurând activități specifice acestei structuri. La un moment dat a intrat într-un magazin de haine și s-a îndreptat către zona cabinelor de probă, unde a și intrat cu câteva obiecte de vestimentație.

După câteva minute, un agent de pază i-a tras perdeaua și l-a întrebat ce face. El a fost surprins de gestul agentului și i-a spus ca a probat niște haine și că tocmai ce se pregătea să iasă din cabină, îmbrăcat fiind. Agentul de securitate i-a smuls hainele din mână și i-a cerut să iasă din magazin.

După ce polițistul a cerut explicații agentului de pază pentru comportamentul lui, au apărut încă doi agenți de securitate care s-au năpustit asupra lui și au încercat să-l imobilizeze și să îl lovească. În acel moment, colegul nostru a cerut insistent alertarea organele de poliție pentru că nu înțelegea ce se întâmplă și de ce este agresat.

În tot acest timp, unul dintre agenții de pază i-a spus că l-a mai văzut și în alte zile, confundându-l cu un hoț de haine. Ulterior, după ce s-au prezentat agenții de ordine publică, l-au condus la sediul poliției, unde colegul nostru și-a declinat identitatea pentru prima oară, afirmând că este polițist la structura de combatere a criminalității organizate.

Agenții de poliție au cerut lămuriri suplimentare agenților de pază, care au confirmat că nu l-au văzut pe colegul nostru în niciun fel de ipostază care să trezească suspiciuni, el fiind îmbrăcat. Mai mult, pretinsa sesizare ar fi fost făcută de trei fete ce aveau vârsta cuprinsă între 15-16 ani despre care agenții de pază susțin că le-au spus că într-una din cabinele din magazin este un bărbat care se masturbează. Ciudat este faptul că cele trei fete au „dispărut” din peisaj și cu toate că erau cabinele pline și erau însoțitori care așteptau în afara, fără să-l fi văzut pe colegul nostru.

Cam aceasta este realitatea în care oricare altul dintre noi se putea afla, pentru că prin natura serviciului nostru suntem expuși și vulnerabili în fața unor asemenea scenarii în care oricine ne poate plasa, fără să avem nicio apărare. Cert este că până la finalizarea cercetărilor colegului nostru i-a fost prejudiciată iremediabil viața personală, dar și cea profesională”, se arată în mesajul transmis de Sindicatul Europol.

Comenteaza