Video Noi IMAGINI cu "spărgătorul din Dezmir". A fost surprins în acțiune pe o stradă din Cluj-Napoca

Noi IMAGINI cu "spărgătorul din Dezmir". A fost surprins în acțiune pe o stradă din Cluj-Napoca

După ce, serile trecute, mai mulți proprietari din Dezmir au surprins pe camerele de supraveghere o persoană care le dădea târcoale locuințelor, imagini asemănătoare au fost înregistrate și pe o stradă din Cluj-Napoca.

Primele imagini cu insul surprins în timp ce intră pe proprietăți și încearcă clanțele locuințelor au apărut vineri, după ce în zona Dezmir au fost semnalate câteva spargeri.

Astfel, după ce în noaptea de 5 spre 6 mai 2022, mai mulți proprietari din Cluj, zona Dezmir au captat pe camerele lor de supraveghere o persoană, care pare să fi fost aceeași pe toate filmările, care le survola proprietățile și care încerca să intre în mai multe locuințe, imagini asemănătoare au fost surprinse astă noapte și pe strada Voroneț din Cluj-Napoca.

Este posibil să fie vorba de același individ, cu un hanorac cu glugă și o mască chirurgicală pe față pentru a nu fi recunoscut.

Vezi și: Hoții de case terorizează o localitate de lângă Cluj-Napoca și Noi IMAGINI cu hoții din Dezmir. Locuitorii spun că îi vor pe mâna poliţiei

Comenteaza