Video Noile restricţii i-au împins pe clujeni la coadă la benzinării pentru alimentare... cu chipsuri, bere şi suc

Noile restricţii i-au împins pe clujeni la coadă la benzinării pentru alimentare... cu chipsuri, bere şi suc

Dacă tot a intrat şi Clujul pe modelul noilor restricţii antiepidemice de weekend, atunci unde să mai coborâm la shopping dacă magazinul de la colţul blocului s-a închis la ora 18.00 duminică? În benzinării!

Una dintre pasiunile clujenilor e shoppingul. Şi dacă restricţiile împotriva COVID-ului care au intrat în vigoare aseară le-au închis magazinele, atunci clujenii au găsit o altă modalitate de a-şi umple plasele: cumpărăturile la benzinării. 

"Shoppingul s-a mutat în PECO!! Înarmaţi-vă cu răbdare şi minim 30 de minute în plus dacă trebuie să alimentaţi! Foarte inspiraţi DSU şi cei care iau aceste decizii, mai tare încurcă şi complică!!! Urât!!", a postat un clujean o fotografie pe grupul Info Trafic Cluj. 

Comentariile au curs cu duiumul sub fotografie: "Și mai nou la unele benzinării găsești lapte și pâine!", a scris cineva. 

"Oare ce s-ar face românii dacă magazinele ar avea programul de afară și nu vorbesc de perioada de pandemie?! La român dacă nu e deschis non stop e tragedie. Dacă și duminica după ora 18 îți trebuie să faci cumpărături... mai ales la ce produse găsești în benzinării, atunci nu e de mirare că e haos în viețile unora și nu mă luați cu faza că lucrați non stop și nu aveți timp ptr cumpărături", a comeentat altcineva. 

"Văd aici tot felul de oameni revoltați. Da, nici eu nu sunt de acord cu măsurile, dar nu ați aflat azi de măsuri. Să te îngrămădeşti în benzinării pentru apă, bere și chips-uri să zicem, nu e decât o dovadă de imbecilitate zic eu", a scris revoltat altcineva. 

"Să se închidă și benzinăriile! Oricum, dacă nu ai voie să circuli după o anumită oră, nici combustibil nu cumperi", le sugerează cineva autorităţilor. 

"Aşa e şi la Turda în Peco", "De mult voiam să-mi deschid o farmacie sau benzinarie", "Alimentăm înainte de 18 că după 18 se face alimentară", "Stați liniști acolo nu-i virus... Covid-el nu suportă mirosul de benzină/motorina", au scris alţii. 

Comenteaza