Nou bilanț COVID: 196 de noi cazuri de îmbolnăvire. Numărul pacienților de la ATI, în scădere

Nou bilanț COVID: 196 de noi cazuri de îmbolnăvire. Numărul pacienților de la ATI, în scădere

În ultimele 24 de ore, în România au fost prelucrate peste 10.000 de teste.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Până astăzi, 20 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.356 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 332.487 de teste, din care 10.413, în ultimele 24 de ore.

La ATI, în acest moment, sunt internați 198 de pacienți.

Totodată, până acum, 1141 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.050 de  persoane. Alte 30.645 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza