Nu are casă, dar e prezent la toate protestele împotriva guvernului PSD de la Cluj. Oamenii s-au mobilizat şi încearcă să-l ajute

Nu are casă, dar e prezent la toate protestele împotriva guvernului PSD de la Cluj. Oamenii s-au mobilizat şi încearcă să-l ajute

În mijlocul protestelor, clujenii sunt puşi pe fapte bune. Vor să ajute un bărbat, activ şi prezent la toate manifestanţiile, care nu are casă. Visul lui este să aibă o rulotă.

"Omul ăsta e Dan Ioan. Clujenii care ies la protestele din Piața Unirii sigur îl cunosc. Omul nu a lipsit niciodată de la nicio întâlnire. Se implică, ajută, e activ şi mai ales, e om bun. Îl simți. Dar e homeless, cum ar veni. Am vorbit despre asta, na... viața e grea, nu se supără. Asta e condiția lui momentan si luptă sa o schimbe. Iar eu aș vrea să-l ajutăm.

Visul lui, dincolo de a scăpa de ciuma roșie, e sa aibă o rulotă, undeva în Cluj. O rulotă în care să-și adune viața și să poată pune capul pe pernă seara, știind că e a lui, nu stă cu ziua și cu noaptea pe unde apucă. Așadar, vă întreb pe voi, poate aveți, poate știți, poate punem mână de la mână. Reușim să-l ajutăm pe Dan? Îi găsim o rulotă decentă? Rulota #rezist!", a scris actorul Bogdan "Bob" Rădulescu, pe Facebook.

Clujenii au început să se mobilizeze: unii întreabă unde pot dona, alţii au găsit rulote care ar putea fi potrivite şi, nu în ultimul rând, sunt persoane care oferă loc de muncă şi cazare inclusă pentru acesta. Mai multe AICI. 

Comenteaza