"Nu-mi ajunge catalogul ăsta, să vă desenez cât de largă mi-e p..." Cele mai SCANDALOASE postări de pe Şincai Memes

ZIUA de CLUJ a intrat în posesia celor mai scandaloase postări de pe grupul de Facebook Şincai Memes.

"Nu-mi ajunge catalogul ăsta, să vă desenez cât de largă mi-e p...", "De ce a trecut Ţâmbulea strada? Ca să-mi sugă p...", "Am venit aici să f... p... şi să predau geografie", "Îmi place p... de norvegian mai mult ca ceaiul", "Practic i-am s..-o lui Bugariu ca să ajung director", "V-am f... mediile, acum f... noi o beţie". Sună scandalos chiar şi cu puncte în loc de cuvinte, dar acestea sunt doar câteva dintre cele mai scandaloase postări de pe grupul de Facebook Şincai Memes.

Clujenii sunt extrem de implicaţi în acest scandal, care a devenit naţional. Unii sunt de partea profesorilor, alţii de partea elevilor. Ca să poată trage însă concluziile corecte, oamenii trebuie să ştie cât de departe s-a ajuns. Elevii au avut postări jignitoare şi vulgare la adresa profesorilor, mult mai jignitoare şi vulgare decât s-a vehiculat până acum. Dovada sunt imaginile din galeria foto.

"Dacă pentru aceste poze sunt exmatriculaţi elevii dintr-unul din cele mai bune licee din Cluj, atunci în curând îi exmatriculăm şi pentru că zâmbesc", a scris pe Facebook consilierul local Ioan Bîldea.

Zeci de elevi ai Liceului Teoretic Gheorghe Şincai au fost sancţionaţi de conducerea şcolii pentru că au postat mesaje jignitoare la adresa profesorilor pe un grup de pe reţeaua de socializare Facebook. Unora li s-a scăzut nota la purtare la 4.00.

Scandalul a pornit la mijlocul lunii februarie, 200 de elevi fiind anchetați de o comisie pentru că şi-au bătut joc de profesori. La finalul anchetei şi a audierii a 62 de elevi despre care s-a constatat că au săvârşit abateri şi au "afectat drepturi prevăzute în legislaţia în vigoare, atât ale cadrelor didactice, cât şi ale unor elevi ai şcolii", conducerea liceului i-a pedepsit disciplinar pe cei găsiţi vinovaţi.

Citeşte şi: P...-urile liceenilor de la Şincai. Cine e de vină: ei sau profesorii?

Astfel, "61 de elevi au primit sancţiuni prevăzute în regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, de la mustrarea scrisă până la mutarea disciplinară în alte uităţi de învăţământ", a declarat directorul liceului, Ioan Radu Todea.

Alex Hosu, unul dintre elevii de la Liceul Teoretic Gheorghe Şincai sancţionaţi disciplinar, a scris pe blogul personal, într-o postare publicată înainte de izbucnirea scandalului în unitatea de învăţământ, că liceul cunoscut ca fiind "de prestigiu naţional" este, de fapt, un "Auschwitz Şcolar", în care elevii sunt obligaţi să petreacă şase, şapte ore din zi.

ZIUA de CLUJ va publica zilele următoare şi alte fotografii cu mesaje scandaloase.

Comenteaza