Nu se mai poate duce moloz la centrele deschise de Primăria Cluj? Bob Rădulescu: "să-l vărs la primar pe birou?"

Nu se mai poate duce moloz la centrele deschise de Primăria Cluj? Bob Rădulescu: "să-l vărs la primar pe birou?"

Actorul Bogdan Bob Radulescu spune ca molozul din constructii nu se mai primeste la centrele deschise de primarie.

"-Și ce sa fac, dom'le, cu molozul? Să-l duc să-l vărs la primar pe birou? Fu**-i dumniezo pă toți de hoți, că dacă ceva merge in țara asta, fac ce fac și distrug tăt!
-Nu strigați la mine, vă rog, că nu e vina mea. De săptămâna trecută nu se mai primește moloz la centrul asta de deșeuri. Nu vă pot lua molozul, că nu-l mai ia nici de la noi să-l ducă la ceentrul de la Pata Rât, că nu știu ce probleme sunt cu autorizația de mediu. Io-mi pierd slujba dacă vă las cu remorca înăuntru, dar credeți-mă că văd zilnic mașini care ies de aici și pentru că nu-l pot lăsa frumos aici, il basculeaza pe câmp, pe văi, prin jurul orașului.
La Cluj exista anul trecut o inițiativă extraordinară pe care am lăudat-o si am pus-o sincer pe Facebook ca să știe lumea. Deșeurile se colectau gratuit in 2 centre și dădeam o șansă naturii din jurul orașului. No...atât o ținut. De 2 săptămâni toate deșeurile si molozul din Cluj își găsesc casă pe dealurile si prin pădurile din jurul clujului. Domnule Emil Boc , aveți ceva noutăți sau explicații despre situația asta? Mulțumesc frumos'', a scris actorul Bogdan Bob Radulescu, pe Facebook.

Etichete
Comenteaza